bu başlıklar altında tartıştık. benim de çok beğendiğim bi far sistemi. markası junyan aksoy tuninigde sahibindende fln var 750 800 arası çifti. aydınlatma konusunda endişe verici. benim orjinal fara bu modifikasyonu yapma gibi bi araştırmam var. özellikle 2. adresi bi oku.
[member=2]NoFeaR[/member] konu birleştirsek mi hocam
[quote author=smakbuloglu link=topic=751.msg12985#msg12985 date=1411566192]
Eski FD6'da yine junyan, depo gibi markaların farlarını kullanmıştım.Bence değmez, bir süre sonra bu ledler, angellar vs patlıyor.
[/quote]Siz aracınızın uzun farlarına led taktınız mı ?
bu başlıklar altında tartıştık. benim de çok beğendiğim bi far sistemi. markası junyan aksoy tuninigde sahibindende fln var 750 800 arası çifti. aydınlatma konusunda endişe verici. benim orjinal fara bu modifikasyonu yapma gibi bi araştırmam var. özellikle 2. adresi bi oku.
[member=2]NoFeaR[/member] konu birleştirsek mi hocam
[/quote]
Hocam konu bu şekilde kalabilir, bu tür konularda bile hoş görülü ve özgürlük yanlısıyız
[quote author=NoFeaR link=topic=751.msg13000#msg13000 date=1411593621]
Hocam konu bu şekilde kalabilir, bu tür konularda bile hoş görülü ve özgürlük yanlısıyız
[/quote]
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.