Aynen ezbere hareket ettiği için sonradan öyle diyerek çevirdi büyük ihtimalle
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Maçın sonunu psikolojik oynamış eğer siz gidip karakola egzoz hakkında danışsanız ceza yazmaz, ilgili kuralı kanunu gösterir gerekirse sanayi veya bayiye kadar eşlik eder. Çevirmede hadi affettim diyemez sonrakinde cezai işlem uygulansa kendinin de başı ağrır, ama sizi psikolojik olarak rahatlatan bir cümle ile uğurlayarak kendini sorgulanmaktan, araştırılmaktan kurtarmış.
CIVIC 2017 FC5 RS
LEON 2009 MK2 1.4 TSI
Tekrar aynı şekilde durdururlarsa egzoz başlığının sadece görüntü olduğu,
Elinize çubuk vs alarak içeri girmediğini, arkasında herhangi boru hattı olmadığını
Son olarak ve en etkilisi
Altta orjinal susturucuyu gösterip 3 lü başlıktan herhangi gaz çıkışı dahi olmadığını gösterin
Seat Leon
Honda Civic
BMW 3 Serisi
VW Scirocco gibi araçlar genelde en çok çevrilen araçlardır
2016 - FB7 - Modulo
2018 - FC8 i-DTEC - Mugen
2020 - FC5 - Turbo & Mugen Melez
Arkadaşlar geçen gün şehir içinde polis çevirdi ehliyete baktıktan sonra aracın arkasına geçti gaz vermemi söyledi hafif gaz verdim sonra gelip sana ceza yazmam gerekiyor dedi bende egzozda hiçbir işlem olmadığını söyledim ve egzozun bayide takıldığını söyledim polis de bana sen o bayiye dava aç diyip bu seferlik yazmıyorum diyerek geçiştirdi anlam veremedim böyle egzoz yasak mı Ekli dosyayı görüntüle 263995
Polis görevlisi gaz ver dediğinde ses ölçme cihazının olup olmadığını sorun.
Neye göre gaz ver? Kulağın, egsozun kaç desibel ses çıkarttığını ölçebiliyor mu? Siz kafanıza göre mi ceza yazıyorsunuz?
Gerekirse video kayıt alın. Desibel ölçümünde yürürlükte kanunda belirtilenden yüksek çıkarsa kesebilir. çıkmazsa ceza kesmeye hakkı yok. (varex tarzı vanalı sistem yoksa tabiki)
Ceza yazarsa da video ile cimerden ve ya avukat yoluyla itiraz edersiniz.