Civic FC5 Egzozdan Gelen Sıvı

Aracınız
Civic FC5 2018
Herkese selamlar, sağlıklı günler arkadaşlar. 2018 eco elegance aracım kısa süreli çalışır vaziyette bırakıp araç başına geldiğimde bu manzarayla karşılaşıyorum. Bu bir arıza belirtisi mi yoksa normal mi. Bi arkadaşım kış aylarında lpg li araçlarda bunun normal olduğunu söyledi. Sizlere de danışmak istedim. Yardımcı olursanız sevinirim. 20201203_145903.jpeg

SM-A530F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Aracınız
Civic FC5 2017
Herkese selamlar, sağlıklı günler arkadaşlar. 2018 eco elegance aracım kısa süreli çalışır vaziyette bırakıp araç başına geldiğimde bu manzarayla karşılaşıyorum. Bu bir arıza belirtisi mi yoksa normal mi. Bi arkadaşım kış aylarında lpg li araçlarda bunun normal olduğunu söyledi. Sizlere de danışmak istedim. Yardımcı olursanız sevinirim. Ekli dosyayı görüntüle 263000

Evet LPG'li araçlar normal karşılanabilir ama bu miktar bana fazla gibi geldi. Bilen arkadaşlar yardımcı olacaklardır.

Aracınız
Civic FC5 2018
Korkulacak birşey yok yakıtın egsoz sisteminde bulunan katalizör tarafından su ve korbondioksit olarak ayrışıp egsozdan su buharı ve su olarak atılmasıdır.bu hem doğaya faydalı hemde emisyonu düşüren bir olay olduğu için firmalar tarafından teknolojik olarak kullanılır.Bazı araçlarda çok bazı alarçlarda az olur bunu sebebi hem yakıttan özellikle lpgde daha fazla olur hemde katalizör sisteminin sağlıklı çalıştığının işaretidir.Kısacası araç egsoz sistemi sağlıklı çalışıyor korkacak birşey yok. İyi sürüşler

SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aracınız
Civic FC5 2018
Korkulacak birşey yok yakıtın egsoz sisteminde bulunan katalizör tarafından su ve korbondioksit olarak ayrışıp egsozdan su buharı ve su olarak atılmasıdır.bu hem doğaya faydalı hemde emisyonu düşüren bir olay olduğu için firmalar tarafından teknolojik olarak kullanılır.Bazı araçlarda çok bazı alarçlarda az olur bunu sebebi hem yakıttan özellikle lpgde daha fazla olur hemde katalizör sisteminin sağlıklı çalıştığının işaretidir.Kısacası araç egsoz sistemi sağlıklı çalışıyor korkacak birşey yok. İyi sürüşler

SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bilgilendirici yanıtınız için teşekkür ederim. Sağlıklı günler.

Geri