ic3
0
Su an orjinalleri var hocam.
dp tuningi aradım sordum ellerinde varmıs prokit, 480 lira fiyat verdiler normal mi sizce guvenilir mi buraya ?
ic3 bu konuda kesin birsey soyleyemem. Tuningciler genelde baskasindan alip satiyolar. Bana gelen iki urun de orjinal degil gibiydi. Ama dedigim gibi emin degilim. Guvendigim tek site var Aksoytuning.dp tuningi aradım sordum ellerinde varmıs prokit, 480 lira fiyat verdiler normal mi sizce guvenilir mi buraya ?
ic3 bu konuda kesin birsey soyleyemem. Tuningciler genelde baskasindan alip satiyolar. Bana gelen iki urun de orjinal degil gibiydi. Ama dedigim gibi emin degilim. Guvendigim tek site var Aksoytuning.
Yayi bilmem ama Genel olarak DP bana pahali gibi geldi.Prokitleri siparis verdim bugun dp tuningten
Yay fiyati uygun diyer yerlere gore + turkiye disbratoruymus sanirim eibach in o yuzden diger urunlerin fiyatlara bakmadim bileYayi bilmem ama Genel olarak DP bana pahali gibi geldi.
Yaylarin fotosunu atar misin hocam. Ozelden numarayi yaziyorum whatsapp.hocam yaylar geldi az once, 2 adet kalın, 2 adet ince yay var kutuda ince olanların yönleri zıt kalın olanlar aynı, uyarmı sizce birazdan taktırmaya gidicem ?