elegance ve executive hakkında yardım :)

Aracınız
LPG ile şehirlerarası 20krş yakıyor, şehiriçi ortalama kış şartları 26 krş yakıyorum. Agresif kullanırsanız yakıt artar tabi.
2017 fc5 exe eco ile 110km hizlarla full ekonomik sürerek şehir disi 35 kurus yakti daha yeni. Sizin degerlerinizde yakiyor diyen bir kisi daha görmedim forumda. Kaldi ki Yakit konusunda cokca sikayet aliyor arac uyelerden.. bir cok kisi isyan ediyor ana sayfa konularında..

Siz bu rakamlardan gercekten emin misiniz hatali hesap yapmis olmayasiniz???

MHA-L29 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

[MENTION=10335]ONUR-RS[/MENTION] ne guzel demissin imkanin varsa. İmkanin neye yetiyorsa onu almak zorunda kaliyorsun iste :)

HUAWEI MT7-L09 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Tabikide imkanlar çerçevesinde hareket ediceksin. Ama arkadaş exe mi elegance mi diye sormus demekki imkan var. Ozaman en iyisi olsun. Bende hız merakı yok en üst paketi diye gittim RS aldım

SM-G955F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Merhabalar, honda civic 1.6 elegance veya executive eco lpg almayı düşünüyorum. Skoda octavia yı da düşünmüyor değilim :) Öncelikle sorum elegance ve executive arasında ki fiyat farkına değer mi.? Biraz tavsiye verirseniz sevinirim :)

Bu iş sizin maddi durumunuza bağlı. Ben kendi fikrimi söyleyecek olursam led farlar ve anahtarsız giriş çalıştırma özellikleri çok kullanışlı. Ayrıca led farların görüntüsü de çok agrasif duruyor. Tabi başta da dediğim gibi maddi durumunuza bağlı. Eğer ikisi arasında seçim yapacaksanız executive derim.

iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Aracınız
2017 fc5 exe eco ile 110km hizlarla full ekonomik sürerek şehir disi 35 kurus yakti daha yeni. Sizin degerlerinizde yakiyor diyen bir kisi daha görmedim forumda. Kaldi ki Yakit konusunda cokca sikayet aliyor arac uyelerden.. bir cok kisi isyan ediyor ana sayfa konularında..

Siz bu rakamlardan gercekten emin misiniz hatali hesap yapmis olmayasiniz???

MHA-L29 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Ben de Şehir dışı menzilim 400-420 km gidiyorum lpg ile. 95 tlye dolduğunu varsayarsak 20-25 kuruş arası yapıyor.

iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Aracınız
Bunlar exe de var

SM-A510F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Executıve
691677dbf4ffbbf12f9130c44959bb8c.jpg

SM-A510F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Geri