elektrikli katlanır yan ayna kalibrasyon sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan yuxexes
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ad Soyad
MEHMET AÇIKGÖZ
Aracınız
Civic FC5 2020
Arkadaşlar merhaba. Aracım fc5 kasa 2020 model civic. Kış sebebiyle elektrikli katlanır yan aynaları otomatikten çıkarıp manuel e almıştım. Araç park halindeyken birisi özellikle sol yan aynayı eliyle tersine doğru çevirmiş. Aynanın dişlileri kırılmamış yine otomatik açılıp kapanıyor ama sağ ayna ile sola ayna adaptasyonu bozulmuş sanki. sol taraf sağ taraftan yarım saniye geç kapanıyor. Bunları nasıl kalibre edeceğim? Lütfen yardım edin.

Aracınız
Civic FC5 2017
benim 2017 aracımda bu durum hep böyleydi yani sol hep geç kapanıyor. Kalibrasyonu olduğunu sanmıyorum. Hatta aynayı elimle ileri geri yokladığımda hafif te boşluk var. Ben pek takmadım açıkçası.

Ad Soyad
MEHMET AÇIKGÖZ
Aracınız
Civic FC5 2020
benim 2017 aracımda bu durum hep böyleydi yani sol hep geç kapanıyor. Kalibrasyonu olduğunu sanmıyorum. Hatta aynayı elimle ileri geri yokladığımda hafif te boşluk var. Ben pek takmadım açıkçası.
Bugün çalıştığım işyerinde benimle aynı araca sahip bir kişi vardı. Onun aracına baktım denedim evet sağ ve sol arasında açma ve kapatma da yarım saniye kadar fark var. Kendim gözümle teyit ettim. Markanın tüm araçları bu şekilde

Geri