Selamın aleyküm obd2 cihazı alacağım bluettothla bağlanılanlardan hangisi vtec2 ye uyuyor bazı yerlerde gördüm 2.1 versiyonu çalıştırmıyor diyorlar ne kadar doğru kullanan var mı sizce hangisini almalıyım
Yardım alıcam yanlış almak istemiyorumSelamın aleyküm obd2 cihazı alacağım bluettothla bağlanılanlardan hangisi vtec2 ye uyuyor bazı yerlerde gördüm 2.1 versiyonu çalıştırmıyor diyorlar ne kadar doğru kullanan var mı sizce hangisini almalıyım
V 1.5 olan modelden alın. 2.1 ve 2.2 eski araçları görmeyebilir. Protokol numarası önemli. Wifi olan daha hızlı bağlantı sağlar. Multimedyan varsa Wifi özellikli olandan almanı öneririm. Program olarak Car scanner olur. (Android)Selamın aleyküm obd2 cihazı alacağım bluettothla bağlanılanlardan hangisi vtec2 ye uyuyor bazı yerlerde gördüm 2.1 versiyonu çalıştırmıyor diyorlar ne kadar doğru kullanan var mı sizce hangisini almalıyım
dün akşam n11den 1.5 modelini sipariş ettim son ürünü almışım o şansa torque pro var onu tavsiye ettiler sizce iyi mi yoksa car scanneri mi indirmem lazım?V 1.5 olan modelden alın. 2.1 ve 2.2 eski araçları görmeyebilir. Protokol numarası önemli. Wifi olan daha hızlı bağlantı sağlar. Multimedyan varsa Wifi özellikli olandan almanı öneririm. Program olarak Car scanner olur. (Android)
Faaliyet ayn-ı lezzettir...
teşekkür ederim 1.5 modelini aldım dün bugün çıkıcakmış kargoya bekliyorumElm327 ile Vtec 2 ye baglanmak
![]()
Elm327 ile Vtec 2 ye baglanmak
Elm327 cihazi aldım torgue lite programını androide kurdum programda herşey düzgün blutooth ile baglaniyorum sorun yok fakat program aracın ecusu ile bağlantı kurmuyor kullanan varmı torgue lite bağlantı kurabiliyormusunuzwww.civictr.com
Bu konuyu inceleyin isterseniz.Telefon iOS işletim sistemine sahipse WiFi bağlantılı olanı almakta fayda var.
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Torgue ben biraz kullandım. Tek sayfada bütün sensörleri göremedim. Sayfa sayfa kutucuk halde ayar yapılması gerekiyor. Car scanner programı tüm sensörleri açtığın zaman herşeyi liste halinde gösteriyor. 33 sensör olmalı. Önce yakıt değerleri, sonra emisyon, sonra motor değerleri, sonra oksijen sensörleri vs.dün akşam n11den 1.5 modelini sipariş ettim son ürünü almışım o şansa torque pro var onu tavsiye ettiler sizce iyi mi yoksa car scanneri mi indirmem lazım?
teşekkür ederim ürün kargolanmış elime geçince detaylı fotoğraf atarımTorgue ben biraz kullandım. Tek sayfada bütün sensörleri göremedim. Sayfa sayfa kutucuk halde ayar yapılması gerekiyor. Car scanner programı tüm sensörleri açtığın zaman herşeyi liste halinde gösteriyor. 33 sensör olmalı. Önce yakıt değerleri, sonra emisyon, sonra motor değerleri, sonra oksijen sensörleri vs.
İkisinide yükleyip deneyin hoşunuza gidenin Pro sürümünü alırsınız. Car scanner'e 20 tl. ödemiştim.
Bende atarım. Problem değil.teşekkür ederim ürün kargolanmış elime geçince detaylı fotoğraf atarım
Olabilir ürünün fotoğrafını alabilir miyim sizden birde bu 1 ay sonra bozulur diyen var tek kullanımlık diyen var sizce doğru mu?Bende atarım. Problem değil.