Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İyi geceler eco executive aracımda daha önceden konuşarak emniyet kemerinizi takın ikazı veriyordu ,double fabrika ayarlarına çevirdim artık konuşmuyor sesli ikazları Evet olarakda seçtim ama sadece ötwrek ikaz veriyor nasıl çözebilirim ?
Arkadaşlar honda ayışığından ustayla görüştüm telefondan tekrar fabrika ayarlarına döndürdüm birde ayarlardan sesleri açtım bi problem yok eski haline döndü
Benim aracımda Sağ ayna altında kamera var ve onun fişinin takıldığı yer aynı zamanda emniyet kemeri sesli uyarı fişi ile aynı yermiş.
İki fişin kablolarını birleştirip taktılar. Şimdi hem kamera hem de sesli uyarı çalışıyor.
Fiş çıkmış veya gevşemiş olabilir. 10dk bir iş multi medya yı söküp arkasına bakmak lazım.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.