Engelli otv indirimli civic fc5 alimi
Gözden en yüksek %40 engel alınabiliyor diye biliyorum ama siz bi müracaat edin. Birde öyle ekstra kar filan yok liste fiyatı neyse ona göre ötv indirilir. O da aracın fiyatına göre değişir. Ha şu var %45 üzeri engel olduğunda ötv indirimli alırsınız, %90 üzeri olursa ötv ve mtv den muaf olursunuz. %45 kulaktan engelli öğrencim var ona ötv indirimi vermediler mesela bayiler engelin ne olduğu da önemlidir bu işlerde. O yüzden farklı hesaplamalar doğabilir. 121 olan aracı sana 80.700 derler bayiden ne kadar indirim alabilirsin üstüne orası sana kalmış, birde dolar 6.5 üstünü gördü ayın 15 inde kesin bikaç bin daha artar fiyatlar haberin olsun.
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
oncelikle herkese merhaba forumda henuz yeniyim.gecen ay opel astra sedan 2016 model aracimi sattim bir aydir arac almadim.suan butun araclari elimden geldigince incelemeye calisiyorum ve aklima yatan en mantikli arac civic sedan 1.6 eco elagence.simdi asil merak ettigim olay ben araci otv indirimli alicam babamin ustune.gozden dolayi engelli raporunu sali gunu alicam hondalarda otv indirimi nasil acaba?alacagim arac 121 bin lira bana kaca mal olur bu konu hakkinda bilgisi olan biri bilgilendirirse beni cok sevinirim.surec nasil isliyor hemen gidip alabiliyormuyuz vs falan.
Gözden en yüksek %40 engel alınabiliyor diye biliyorum ama siz bi müracaat edin. Birde öyle ekstra kar filan yok liste fiyatı neyse ona göre ötv indirilir. O da aracın fiyatına göre değişir. Ha şu var %45 üzeri engel olduğunda ötv indirimli alırsınız, %90 üzeri olursa ötv ve mtv den muaf olursunuz. %45 kulaktan engelli öğrencim var ona ötv indirimi vermediler mesela bayiler engelin ne olduğu da önemlidir bu işlerde. O yüzden farklı hesaplamalar doğabilir. 121 olan aracı sana 80.700 derler bayiden ne kadar indirim alabilirsin üstüne orası sana kalmış, birde dolar 6.5 üstünü gördü ayın 15 inde kesin bikaç bin daha artar fiyatlar haberin olsun.
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Son düzenleme: