Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
[quote author=ozkan link=topic=943.msg18615#msg18615 date=1415307412]
Excaliburu hosuma gittigi icin aracima isim koydum.ama oyle bi isim zaten var diyorsaniz bi ikizi oldu diyelim on panjuru satmayi dusunmuyorum belki orj.donerim diye.yorumlariniz icin tesekkur ederim.yapacaklarim bitmedi 4 compenant 1000lik jbl 4500 luk amfi jant ve en son yaz'a dogru 17 veya 18 vossen cv3 hayirlisi.kazasiz cezasiz gunler.
[/quot
[quote author=NoFeaR link=topic=943.msg18561#msg18561 date=1415301241]
Hayırlı olsun, body kit takılınca jantlar kendini biraz daha göstermiş.
Bu arada arkadaşlar makyajlı kasada tampon altındaki krom parça beyaz araçta kendini hiç göstermiyor.
[/quote]
ben de ona dikkat ettim hocam. makyajlıda öyle bi parça olduğunu yeni farkettim hatta. bu konuda size katılmıyorum bence de hoş bi detay olarak yerini almış
Tampanu çamurluklarda 2 vida,panjurda 2 vida ve altta 2 vida olmakk üzere 6 vida ve sekmanlar tutuyor alt kısımdakilere dokunmadan tamponun panjurunu çıkarabilirsiniz.ama biraz zahmetli çünkü panjurun alt kısmındaki sekmanlar ters monteli gerisi hep geçme...
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.