Kitlemedi ama yarın bı daha bakacam, bı ayarı falan mı var acaba?Otomatik kitler biraz uzaklaşınca.
Hayırlı olsun kazasız belasız binin. Anahtarsız giriş çıkış güzel baya pişman olmazsınız.
Kitlemedi ama yarın bı daha bakacam, bı ayarı falan mı var acaba?Otomatik kitler biraz uzaklaşınca.
Hayırlı olsun kazasız belasız binin. Anahtarsız giriş çıkış güzel baya pişman olmazsınız.
Kitlemedi ama yarın bı daha bakacam, bı ayarı falan mı var acaba?
Kitlemedi ama yarın bı daha bakacam, bı ayarı falan mı var acaba?
Hocam çok teşekkür ederim. Aracı sattığım beyefendi de çok kıymetli bı abiydi ve aracın da kıymetini bilecek biriydi. İlk tavsiye ettiğim bu forum sayfasına üye ol dedim ve ne sorarsan sor cevabını alırsın dedim. Tekrar teşekkür ederim.Merhaba,
Multimedya üzerinde ayar yapılıyor
Youtube üzerinden arama yaparsan bir çok video var
Farlarda herhangi bir fark yok mu ? Benim için start-stop'tan ziyade uzaklaşınca aracın kapılarının kapanması veya elini kapı koluna atınca açılması daha önemli. Sürekli aracı kilitlemeyi unutan biriyim tele vs. dalıp ya da poşet vs. alıp gidiyorum... En kötü elleri doluyken bile kapanması harika.Ön panjur, 17 inç jant, çift bölgeli klima, deri koltuk, bagaj kapağında elle açma. Anahtarsız çalıştırma bile bana göre tek başına o fiyata değer. Jantlar hem çok şık hem de çok konforlu bence. Bende makyajlı Eco elegance vardı satıp makyajlı Eco exetuve aldım. Aklım olsa ilk gün alırdım exetuve. Anahtar hep çakmaklik cebinde
Makyajlı kasada farlar aynı. Gerçekten rahat bende sizin gibiydim çok keyif alıyorum yaklaşık 20 gündür kullanıyorum.Farlarda herhangi bir fark yok mu ? Benim için start-stop'tan ziyade uzaklaşınca aracın kapılarının kapanması veya elini kapı koluna atınca açılması daha önemli. Sürekli aracı kilitlemeyi unutan biriyim tele vs. dalıp ya da poşet vs. alıp gidiyorum... En kötü elleri doluyken bile kapanması harika.