Civic FC5 Executive led far sinyalin kendi kendine yanması

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan akcadaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Aracınız
Civic HB 8. Jen.
Arkadaşlar fc5 sorun ve çözüm sekmesinin tamamına baktım benzer bir problem bulamadım, bilgisi olan varsa yardım rica ederim.
Araç kendi kendine park halinde iken sol sinyal yanıp yanıp sönüyor, bazen birkaç sn sürekli yanıyor bazen peşpeşe kısa fasılalarla olmak üzere yanıp yanıp sönmekte. İlgili durumu yaşayan, tecrübe ve yahut duyumu olan var mıdır?

Çözüm
Arkadaşlar problemi Bar Honda da Ömer usta çözdü, aksesuar modülü arızasından kaynaklıymış, ilgili modül continental tarafından yapılmış er yada geç her aracın başına gelecek bir arızaymış, Honda tr nin elinde stoklar tükendiği için yurt dışı siparişin beklenmesi gerekiyordu, sağolsun Ömer usta 3 gün uğraşarak modülün problemini çözdü ve tamirini yaptı. Tamirat sonrası 1 ayı geçti ve bir problem çıkmadı umarım yaşamam da ? Benzer problemi yaşayanlar Ankara Bar Hondada sorunu çözebilirler.
Ad Soyad
Onur T.
Aracınız
Civic FK7 HB 2018
Merhabalar 2017 fk7 civic sport aracım var sol sinyal nadiren ara ara yanıp sönüyor sizce sorun nedir acaba ne yapmam gerekiyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ecm modulu sorun. genelde ön cam filmi vs olduysa ordan gelen su ile oksitlenme veya kısa devre ile olur. bir sure takip edin kendi kendine düzewlebniliyor. düzelmezse beyin sökülüp içi açıldıktan sonra temizlik veya tamir ile sorun gidelriliyor

Ad Soyad
Mert
Aracınız
Civic FK7 HB 2017
Cevap için teşekkürler ederim ecm modülü acaba tam nerededir

Son 1 ay içerisinde cam filmleri ön cam dahil birde detaylı iç temizlik oldu

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri