- Ad Soyad
- M2Hamid
- Aracınız
- Civic FD6 2010
Açıkçası eski sistemde arızam olduğunda BRC yardım merkezinden de ücretsiz destek alabiliyorduk (kendim bizzat aldım) ama FC5ten itibaren (2016dan beri) BRC bayileri bu desteği kesti, servis garantili araçta sadece Honda servislerinin desteği mevcut.Hocam eski eski de kaldı eski sistemide bilmiyorum belki dediğiniz gibidir...
Benim ilgilendiğim cümle son nokta olan cümle.
Aracınız Türkiye'de Lpg sıkıntısı veya başka sıkıntı olduğunda oraya buraya yollanmıyacağımız ... Honda yetkili servis hangi ilde olursak cevap vermeleri...
( Başımıza gelmedi /gelebilirde ) mühim olan mutabımızın olacağı .
Sonradan LPG takma ise düzgün montajla benzine yakın sürüş elde edebilmeniz lazım.Benim fb7 de tekleme sıkıntısı var. Ayağımı gazdan çekincede biraz saçmalıyor gibi. Sonradan 60k da atiker takılmış. Ben aldığımdan beri 10k km yaptım LPG bakımı yaptırmadım. Araç 100k yı geçti bujileri de değiştirmeyi düşünüyorum. Vuruntu da var gibi geliyor subap ayarıda belki istiyordur vuruntu için takozlarada bakılması lazım sanırım, nereden başlasam bilemiyorum
Bence öncelikle bujileri servisten LPG tipi olandan alın, degistirin. Sonra subap ayarı ve arkasindan guzel bir LPG yol ayarı yaptırın. Bu işlemler sonrası toparlamazsa en sonunda kulakları da kontrol ettirirsiniz.
Son düzenleme: