Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Fabrikasyon tampona çift çıkış egzos ucu+mat siyah jant kaplama
böle siyah parlak siyah folyo ile önce onları elinizle yukarı kaldırın kalkıyor sonra bi çubuk bulun çıkarın o kapaklar çıkıyor tırnaklı cikarinca çubuğu oraya takicaksiniz içeri kaçmasın DİE sora fon makinasiyla kaplayın
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Benim egzos uçlarını aldığım fiyat 70TL. Sizin gönderdiğinizin çapı farklı olabilir gibi gözüme biraz küçük geldi.Ayrıca vidalı görünüyor.Ben takılmadan önce inceledim ağır bir şeydi.Taktırmadan önce modelini belirten kağıdı söktüm attım keşke fotoğrafını çekseymişim [MENTION=3990]excalibur1919[/MENTION]
Hocam elinize sağlık ancak bi uyarıda bulunmak isterim o eksoz ucu ile tampon arasında biraz mesafe olsun benimkide çok yakındı tamponun boyasını söktü sıcaktan bende eksoz ucunu söktüm
[MENTION=788]ukirdi[/MENTION] istanbul'da olsam çoktan ikizdi bunlar Güzelliği uğruna paramızı ve zamanımızı harcarız feda olsun
@umrkrd cezadan dolayı yemiyor yoksa hastasıyım devir kesicideki warex sesine küçük bir şehirde olsam ilk iş takardım [MENTION=3441]dnzkrt[/MENTION] teşekkür ederim,uyarı gerçekten dikkate değer çünkü sürüşten sonra ısınmasını kontrol ettim geçenlerde fenaydı inşallah bir sıkıntı olmaz,olursa söker mangalda kullanırız artık ne yapalım,senn egzos ucu maşallah çok yönlü
@Lada 2108 Teşekkürler.markasını bilmiyorum gerçekten ilan numarasını atayım görüş istersen kargo ile yolluyorlardı
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.