Civic FC5 Fakir karışım uyarısı?

Ad Soyad
salih yurteri
Aracınız
Civic FC5 2018
2018 eco civic araç aldim. Yaklaşık 2 ay oldu sistemi kontrol edin uyarisi alıyorum. Özel servise goturdugumde fakir karisim uyarisi vermiş denilip siliniyor sonrasında tekrar aynı motor ışığı yanıyor. Araçtan soğudum. Yardımcı olursanız sevinirim

Ad Soyad
Onur T.
Aracınız
Civic FK7 HB 2018
fabrikasyon lpg li ise servis gidin ayarlarına baksınlar. sonradan takılmaysa zaten sorun çözümü daha basit bu işten anlayan bir yer bulup tekar lpg ayar veya gerekiyorsa afr ayarı yaptırın bir daha hataya düşmez araç

Ad Soyad
salih yurteri
Aracınız
Civic FC5 2018
Fabrika çıkışlı lpgli araç. Öneriniz için teşekkür ederim. Özel servis p0171 fakir karisim uyarisi önemli bir durum değil demişti fakat 1 hafta sonra tekrar aynı uyarı verdi. Can sıkıcı bir durum. Yarın yetkili servise götüreceğim bakalım ne diyecekler. Umarım büyük bir problem değildir

Ahmet_Es7

Sayfa Yönetim
Yönetici
Ad Soyad
Ahmet Ö
Aracınız
Civic ES7 2001
Fabrika çıkışlı lpgli araç. Öneriniz için teşekkür ederim. Özel servis p0171 fakir karisim uyarisi önemli bir durum değil demişti fakat 1 hafta sonra tekrar aynı uyarı verdi. Can sıkıcı bir durum. Yarın yetkili servise götüreceğim bakalım ne diyecekler. Umarım büyük bir problem değildir
Kısa sürede problem olmaz. Uzun sürede oksijen sensörü ve katalizöre zarar verir. Bujiler erken biter. Subaplar erken sıkar.

Geri