Far ayarı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan myna
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

myna

0
vtec 2 aracım var ama far yükseklik ayarını bulamadım normalde sis farları nın açıldığı yerde olması gerekiyor ama yok nasıl yapılacak bu arabanın far ayarı diğer vtec 2 lerde far yükseklik ayarı var bunda yok kafamı çok kurcalıyor bilgisi olan ya da kendi aracı da böyle olan var mı acaba? IMG_20180527_184311.jpg

GM 5 Plus d cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

NoFeaR

BYD
Ad Soyad
Turgut
Aracınız
Diğer Markalar
vtec 2 aracım var ama far yükseklik ayarını bulamadım normalde sis farları nın açıldığı yerde olması gerekiyor ama yok nasıl yapılacak bu arabanın far ayarı diğer vtec 2 lerde far yükseklik ayarı var bunda yok kafamı çok kurcalıyor bilgisi olan ya da kendi aracı da böyle olan var mı acaba?

Sunroof un solunda olması gerekiyor ama yok, acaba sizden önce söküp başka bir amaçla düğmemi taktılar.

NoFeaR

BYD
Ad Soyad
Turgut
Aracınız
Diğer Markalar
Bilemiyorum eğer öyle yapıldı ise onu düzelttirme imkanım var mıdır acaba?

Far motorları ve düğmeye gelen tesisat sağlam ise düğme alıp montaj ile çözebilirsiniz, mevcut yerdeki düğme bir işe yarıyor mu?

myna

0
Far motorları ve düğmeye gelen tesisat sağlam ise düğme alıp montaj ile çözebilirsiniz, mevcut yerdeki düğme bir işe yarıyor mu?
Sis farını açıyor o düğme bildigim kadarıyla orda olması gerekiyor sis farı ve far ayarı düğmeleri ama sadece sis farı düğmesi var

Geri