Herkese merhaba.Solmuş farı temizlemek ve parlatmak için neyi önerirsiniz?
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
> Far temizliği için öncelikle kirlilik ne kadar onun belirlenmesi gerekiyor. Zımpara, jel, pasta genel sıralamasıdır.
![]()
Fb7 far temizleme yaptıran oldu mu?
Merhaba arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi fb7 far temizleme yaptıran yada yapan oldu mu? Bu işe girişecem ama tecrübeli arkadaşlar varsa bilmek isterim. iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.www.civictr.com
Faaliyet Ayn-ı Lezzettir...
sararmış farın temizlenmesi harici farlarda kılcal çatlamalar mevcut mu bunlara da dikkat etmenizi öneririm.Herkese merhaba.Solmuş farı temizlemek ve parlatmak için neyi önerirsiniz?
> Evet mesela fıça çiziği var ise 2000 zımpara ardından pasta atılır.Ahmet hocamızın dediği gibidir.Çok ince çalışma gerekli uyarayım.ben de kendi başıma yapmıştım far da kılcal çizik oluştu.dikkat edin
sararmış farın temizlenmesi harici farlarda kılcal çatlamalar mevcut mu bunlara da dikkat etmenizi öneririm.
Temizlettikten sonra farları kılcal çatlaklar varsa hoş bir görüntü vermiyor malesef
Ahmet hocamızın dediği gibidir.Çok ince çalışma gerekli uyarayım.ben de kendi başıma yapmıştım far da kılcal çizik oluştu.dikkat edin
> Evet mesela fıça çiziği var ise 2000 zımpara ardından pasta atılır.
> Sadece sararma var ise far temizleme jelleri iş görür.
> İleri derece artık katman karkmış krater oluşmuş ise en kötüsü budur. Sıra sıra 1000 1500 2000 suyla destekli zımpara uygulanır. Zemin düzeldiğinde polisaj ile pasta atılır. Yalnız bu iş profesyonellik ister ve sabırla yapılmalı. Çünkü baya zaman alır.
> Temizlik sonrası 3M gibi kaliteli şeffaf kaplama yapılabilir. 3 senede bir değişim yapılır o kadar. Zımpara işine elveda edersiniz.![]()
Faaliyet Ayn-ı Lezzettir...
Kloroform ile fardaki matlıkları parlattım.
Ekli dosyayı görüntüle 258115