Bende + ucu 15 amperlik sigortadan aldım aslında kaldırması lazım ama bilmiyorum
Sent from my iPhone using Tapatalkg iki. O
O sigorta kaynağı nereye ait?Bende + ucu 15 amperlik sigortadan aldım aslında kaldırması lazım ama bilmiyorum
[MENTION=3083]webelectronics[/MENTION] sen ne diyorsun? Neden ısınsın ki? Kablo kesitinden yapacağını sanmıyorum. Toplasan 30 led yok[MENTION=964]maksu[/MENTION] hocam orası koltuk ısıtma
O zaman kabloyu 14 veya 13 awg ile modifiye edersek sıkıntı olmaz.[MENTION=964]maksu[/MENTION] sordugun için teşkür
ısınır , hatta yangın bile çıkartır. doğru kablo doğru hesaplarla döşenmelidir.
kablonun taşıyacağı akım bellidir. Elektrik bilgisi olmayan anlamayan arkadaşların araçlarına LED döşemesini tavsiye etmiyorum. Bunu belirteyeyim de sonra neden niçin demeyin
Yapmadan da öğrenilmiyor ama o ne olacak...[MENTION=964]maksu[/MENTION] mantıklı olabilir... Düşük akım da olsa belli bi kaldırma derecesi var kablonun. araçtaki kabloların çoğu 4 max 5 amper çekiyor -ki çoğu lamba 2A max... KAblo deyip geçmemek lazım , ısınır ısınır en sonunda parlar başlar yanmaya...
bir de arkadaş fotoları daha ayrıntılı çekerse daha çok yardımımız dokunur diye düşünüyorum...
ben gene uyarımı yapayım de sonra üzülmeyelim : Elektrik bilgisi olmayan anlamayan arkadaşların araçlarına LED döşemesini tavsiye etmiyorum.