O lambaların hepsi araba marşa basarken de bazen yanıyor ve geri dönüyor. Ama yanık kalmasına anlam veremedim.
FIG-LX1 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
ilk başta her arabada yanıyor benim bildiğim tüm arabalar ilk elektrik aldığında göstergede böyle ışıklar yakıyor çalıştırınca sönüyor veya bekleyinceO lambaların hepsi araba marşa basarken de bazen yanıyor ve geri dönüyor. Ama yanık kalmasına anlam veremedim.
Bende 2 araç var hocam. Ben iş için kullanıyorum. Diğerini eşim kullanıyor.11 gunde 1700 liralik yakit mi hemde LPGTicari amacla mi kullaniyorsunuz ?
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
23.10.2019 tarihinde aldığım 55Ah Mutlu aküyü bugün garantiden değiştirdiler. Hiçbir ücret almadan yenisini taktılar.Yorum için teşekkür ederim. Ciddi bir sıkıntı olmadığına sevindim. Mutlu aküyü garantiden değiştirmek için uğraşacağım. Değiştirmezlerse şikayet sitesine yazacağım. Hiçbir çözüm bulamazsam Varta akü ile değiştireceğim.
Yapmaları gerekeni yapmışlar ne güzel23.10.2019 tarihinde aldığım 55Ah Mutlu aküyü bugün garantiden değiştirdiler. Hiçbir ücret almadan yenisini taktılar.
23.10.2019 tarihinde aldığım 55Ah Mutlu aküyü bugün garantiden değiştirdiler. Hiçbir ücret almadan yenisini taktılar.