FB7 Çift Egsoz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan slayerxp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Geçen sene tekli taktrmıştım. Bu sene çiftliye geçtim. Artık seneye dediğinizi yaparım aklımdan geçmiyor değil :D

Ondan sonraki sene sat araci o zaman. Tir gibi yanlardan yukarı doğru egzoz faln çıkarırsın mazallah

Montajı nasil yaptılar? Takmatik? punto kaynak yapıldı mı

Kaynak yapıldı. İşçilik olarak gerçekten başarılı ve hızlılardı. İzmir'de yaptırmayı düşünenler veya isteyenler hiç başka yer aramadan gitsinler :ok:

Çok güzel olmuş gerçekten güle güle kullanın, tampona herhangi bir işleme gerek kalmıyor değil mi kesme biçme vs? birde sıcaklıktan tamponda deformasyon gerçekleşmez sanırım? ( ilk defa sıfır araba sahibi oluyorum da biraz fazla pimpirikliyim sanırım bende istiyorum yaptırmayı :P )

Çok güzel olmuş gerçekten güle güle kullanın, tampona herhangi bir işleme gerek kalmıyor değil mi kesme biçme vs? birde sıcaklıktan tamponda deformasyon gerçekleşmez sanırım? ( ilk defa sıfır araba sahibi oluyorum da biraz fazla pimpirikliyim sanırım bende istiyorum yaptırmayı :P )

Teşekkür ederim. Herhangi bir delme biçme kesme yapılmıyor tampona. Tampon ile teması yok egsoz ucunun ve ısı ile deformasyon olacağını sanmıyorum.

Cok guzel olmus gulu gule kullanin.orjinal gibi duruyor...Bende en kisa zamanda boyle bir sey dusunuyorum...

[video=youtube_share;T2K-D9C1bi8]http://youtu.be/T2K-D9C1bi8[/video]

Geri