Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
[quote author=mustafaulger link=topic=154.msg11097#msg11097 date=1409330505]
Arkadaslar 2013 model aracınızı katlanır ayna takabilir siniz çünkü 2013 modellerin aynalarinin içinde motor yok bu motoru çıkma 2 tane bulup takacaksiniz öyle ayna falan almanıza gerek yok sonra katlama modulünden 2 tane alıyoruz biri açma biride kapama için ve bir tanede anahtar takıyoruz alın size katlanır ayna kumandadan aracı kilitle ayna kapanır aç açılır bir arkadaşımın arabasına yapıldı ve cok güzel oldu
[/quote]
Hocam bu bahsettiginiz konu bizi ucurur. Yapan arkadas ne kadara mal etti. Detaylandiralim ve uygun ise hemen ziplayalim bu ise.
Ustada benim arkadaşım sorarım bunu sizlerde uygulayabilirmi diye hatta birde video çekip atarım montaj esnasinda oradayım yarım saat sürmedi ve cok kolaydı
Benm araç 2013 Ocak trfk. çıkışlı ama 2012 model ayna katlama düğmesi falan yok. ben de otm.e bağladım eşime kapattrıyorum; maliyet:0 [] ama kadın isyan etçek o yüzden takipteyim
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.