Selaminaleyküm arkadaşlar ben de araniza 2017 honda civicle katildim şu lastiklerle yada yaylarla ilgili bagaj uygulamasi videosu yada resimleri var mi saygilar
Selaminaleyküm arkadaşlar ben de araniza 2017 honda civicle katildim şu lastiklerle yada yaylarla ilgili bagaj uygulamasi videosu yada resimleri var mi saygilar
Hocam benim arabada istedigin kadar deneyebilirsin ?Eğer bir FB7 'im olsaydı ? deneme yanılma yöntemi ile mutlaka yapardım. ES7 kasada 3 TL'lik yay ile bir yıldır sorunsuz kullanıyorum.
"VTEC" Bir milin yaptığı fırlamalıklar bütünüdür...
Adana da iseniz deneyelim ???Hocam benim arabada istedigin kadar deneyebilirsin ?
LG-H815 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Bu olmadı işte bursa şubesi lazım sizden bir adet ?Adana da iseniz deneyelim ???
"VTEC" Bir milin yaptığı fırlamalıklar bütünüdür...
BEN NİSAN 2018 de ALDIM ARACIMI.2013 ECO OV. FB7...MAYIS TA YAYI TAKTIM BAGAJ KAPAĞIMA SORUNSUZ ÇALIŞIYOR ŞUAN..SIKINTI YOK...ÇOK GÜZEL İKİ NOKTA BULDUM FB 7 mde oralara TAKTIM...SORUNSUZ ÇALIŞIYOR...ARACIM şuan da 90 bin km de....YARDIM İSTEYEN OLURSA YARDIMCI OLMAYA HAZIRIM...YAYI TEMİN EDİN İNTERNETTEN...ANLATMASI BENDEN....Bi kaç gündür bagaj olayına kafam takıldı yayı gecmiştede görmüştüm fakat acılınca vurması uzun vadede yayın sıkılıgını kaybetmesi felan vazgecmiştim.
Bagaj için Amörtisört takmayı deneyen oldumu ?
Buyrun ARKADAŞ anlatmış bu anlattığı nokta TAKILABİLECEK EN GÜZEL YER...YAYIN OLDUĞU BİLE DOĞRU DÜRÜST KİMSE ANLAMIYOR.BEN NİSAN 2018 de ALDIM ARACIMI.2013 ECO OV. FB7...MAYIS TA YAYI TAKTIM BAGAJ KAPAĞIMA SORUNSUZ ÇALIŞIYOR ŞUAN..SIKINTI YOK...ÇOK GÜZEL İKİ NOKTA BULDUM FB 7 mde oralara TAKTIM...SORUNSUZ ÇALIŞIYOR...ARACIM şuan da 90 bin km de....YARDIM İSTEYEN OLURSA YARDIMCI OLMAYA HAZIRIM...YAYI TEMİN EDİN İNTERNETTEN...ANLATMASI BENDEN....
HONDAŞK 'tır...
YAYI TAKTIĞIMIZ UÇ KISIMLARINI YANİ ARACA TEMAS EDEN KISIMLARINA ERİYEN BANT YAPARSANIZ SES DE çıkarmıyor ŞIKIR ŞIKIR ÇALIŞIYOR NEREDEYSE 10 AYDIR KULLANIYORUM SORUN YOK...UMARIM yardımcı olmuşumdur....iyi geceler...Buyrun ARKADAŞ anlatmış bu anlattığı nokta TAKILABİLECEK EN GÜZEL YER...YAYIN OLDUĞU BİLE DOĞRU DÜRÜST KİMSE ANLAMIYOR.
HONDAŞK 'tır...