Kime taktırdin iz.Dün taktırdım. 2 gün önce taktırdım. Yol bilgisayarında 220 km var diyordu. Bir defa marş basmama rağmen şu an 204 km var diyor. Kontağı kapatıp tekrar çevirince baya da beklememe rağmen rakam yükselmiyor. Benzin de 8 dişten 7 dişe düştü. Tekrar açınca yerine gelmedi.
Kime taktırdin iz.
Kontağı açtığınızda benzin ikazı verip benzin seviyeniz adım adım bekledikçe yükseliyorsa emülatör takılıdır. Servis kendi taktığı lpg li araçlara garanti kapsamında takıyor ama dışarıdan takılan araçları sormanız lazım o konuda fikrim yok.iyi geceler arkadaşlar bende 2012 model honda civic otomatik araç aldım lpg atiker takılı bu araçta emulatör varmı onuda bilmiyorum bu cihaz serviste şu an ücreti ne kadar ve ne işe yarıyor teşekkürler
Emulatör istediğim gibi olmayınca mesleğimin de avantajıyla her kontak açışında benzin deposu değerini resetleyen ve yeniden ölçüm yapan devre yapıp taktım. Şu an çalışıyor.
Detay bekleyenler sira oluruz..Emulatör istediğim gibi olmayınca mesleğimin de avantajıyla her kontak açışında benzin deposu değerini resetleyen ve yeniden ölçüm yapan devre yapıp taktım. Şu an çalışıyor.