Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
[quote author=mustafaulger link=topic=45.msg537#msg537 date=1390944293]
abi servisten bunu alabilirmiyiz birde montaj dahil ne kadar?
[/quote]servisten temin ediyoruz zaten dostum.
[quote author=arlnold08 link=topic=45.msg552#msg552 date=1390945572]
hayrlı olsun ismail kardeş kafanız rahatlar en nihayetinde hiç olmaz ise 8)
[/quote]cok tesekkur ederim eyer takılı olmasaydı suan cihaz arabamda yarım deponun ustunde benzin olmasına ramen ışık yanıyor olacaktı.
Merhaba forumdaşlar.
Dun Honda Türkiye'ye attığım maile cvb geldi, ücretsiz temin edilsin diye adeta yalvarsam da, bu gün aradılar cüzi bir miktarda (100 tl civarı dedi) ücret talep edilecektir.
Bu arada İsmail hocam anahtarım da gelmiş servise, her ikisinide hallettireyim. Sen olmasan ne yaparız biz )
[quote author=snrsak link=topic=45.msg648#msg648 date=1391010031]
Merhaba forumdaşlar.
Dun Honda Türkiye'ye attığım maile cvb geldi, ücretsiz temin edilsin diye adeta yalvarsam da, bu gün aradılar cüzi bir miktarda (100 tl civarı dedi) ücret talep edilecektir.
Bu arada İsmail hocam anahtarım da gelmiş servise, her ikisinide hallettireyim. Sen olmasan ne yaparız biz )
[/quote]ne demek hocam asıl siz olmasaydınız ben napardım.
Bildigimizi paylaştıkça sizin gibi kadir kıymet bilen insanlarla bir arada olmak işte benim mutlulugum bu.
Saygı ve sevgilerimle.
[quote author=mustafaulger link=topic=45.msg664#msg664 date=1391027722]
hakikaten ismail abi ya civic aleminin bilgelerinden birisin abi ya sen, sami abi ...
[/quote]eksik olmayın hocam hayatın her anlamında yardımcı olmaya hazırım.
İnsanız kalp kırmak niye bakın ne güzel anlaşıp gidiyoruz çok şükür.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.