Arkadaşlar 32 litre LPG yakıt 200 km anca gidiyor problem nerededir sübap diyen var buji diyen var gaz ayarı diyen var tüpün beyni diyen var ne yapacağımı şaşırdım var mı başına gelen yardımcı olabilecek
Arkadaşlar 32 litre LPG yakıt 200 km anca gidiyor problem nerededir sübap diyen var buji diyen var gaz ayarı diyen var tüpün beyni diyen var ne yapacağımı şaşırdım var mı başına gelen yardımcı olabilecek
Hocam 2013 cıvıc var bende de fb7
Bujiler hava filtresi vs. Serviste değişti aracım 80 binde ve ayrıca subap ayarını da serviste yaptırdım
Aracı kullandığım il Artvin ve 32 litre ile 200 km yapıyor ben bunu artık normal karşılıyorum sürekli iniş ve çıkışlı yollar buralar hiç düz alan yok
Ama uzun yolda 32 litre ile 400 km yi geçtiğim de oluyor
O yüzden kullandığınız şehir önemli
Yapacak bir şey yok o şekilde bineceksiniz artık
SM-A505F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Size aslında hibrit araç lazım, yokuş aşağıda şarj dolar, yokuş yukarı da onu kullanırsınızHocam 2013 cıvıc var bende de fb7
Bujiler hava filtresi vs. Serviste değişti aracım 80 binde ve ayrıca subap ayarını da serviste yaptırdım
Aracı kullandığım il Artvin ve 32 litre ile 200 km yapıyor ben bunu artık normal karşılıyorum sürekli iniş ve çıkışlı yollar buralar hiç düz alan yok
Ama uzun yolda 32 litre ile 400 km yi geçtiğim de oluyor
O yüzden kullandığınız şehir önemli
Yapacak bir şey yok o şekilde bineceksiniz artık
SM-A505F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Size aslında hibrit araç lazım, yokuş aşağıda şarj dolar, yokuş yukarı da onu kullanırsınız
250 yapmıyor şehir içi problem orada 130 km gittim te
Yağ ve filtreler yeni değişti aracı yeni aldım 95binde bobin buji sübap ayarı hakkında bilgim yok muhtemelen de aldığım kişi yaptırmadı
Kaç numara yağ koydular acaba ?
bujiler hiç değişmiş mi ?
Haklısınız @m2hamid hocam aslında şu corolla hybridler 1.8 olmayıp vergi dilimine takılmasa on numara olurdu
iPad cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.