Merhaba değerli arkadaşlar, bilgili ve tecrübeli arkadaşların yardımına ihtiyacım var, seloman54 arkadaşımın sorununa benzer bir sorunum var,2018 fc5,3000 km de BRC sequent 32 montajı yapıldı 10 ay kadar oldu, montaj yapıldığından beri düzensiz aralıklarla sabahları ilk çalıştırmada araç boğularak çalışma eğilimi gösteriyor,bazen ilk marşta çalışmıyor ve kapatıp ikinci marşta çalışıyor.Hafif yokuşta öndeki araç durmuş ve tali yoldan çıkış yapmak için beklerken,ben de hafif ilerleyip yine hafif gaz fren yaparken anlık boşlukta stop ediyor,geniş düz bir cadde üzerinde park halindeyken sorunsuz çalıştırıp, u şeklinde tam dönmek isterken yine aynı şekilde hafif gaz fren durumunda stop ediyor,bu durum son zamanlarda sıklaştı .Montajın ikinci ayından beri bazen ay da bir bazen iki üç ayda bir iki sefer yaptı .Bu sorunu anlatıp montaj yapılan yetkili BRC bayiinde regülatör den şüphe edildi, birkaç gün benzinde kullanın her hangi bir sorun olmazsa regülatörü değiştiririz dediler benzinde kullandığım süre zarfında herhangi bir sorun olmadı,LPG de kullanmaya geçtiğim ilk gün yine araç sabah ilk marşta direk çalışmayıp boğulma eğilimi gösterdi,durumu anlattım gelin regülatörü değiştirelim dediler,gittim tekrar iki usta kontrol etti yeniden BRC yüklemesi yapalım regülatörde sorun görünmüyor dediler, Bilgisayara bağlayıp yeniden program yüklediler bir kaç ay sonra yine aynibsorun baş gösterdi ,10 bin km LPG bakımı için Ankara da yetkili bayiinde bakım esnasında aynı sorunlardan bahsettim çok ilgilenmeden bakım yapıp program yüklediler sorun görünmüyor dediler,şuan 16000 km de araç son bir aydır stop etme, boğularak çalışma ve ilk marşta çalışmama problemi sıklaştı.Yarın tekrar konuyla ilgili montaj yaptırdığım yetkili bayii ile sorun hakkında konuşmak istiyorum, sizlerin tavsiyelerinize ihtiyacım var,bu sorunla ilgili nasıl bir yol takip etmeli,bayinin hangi söylemlerini ciddiye almalı ya da almamalıyım... Yazı uzun oldu , affınıza sığınıyor, şimdiden teşekkür ediyorum.