- Aracınız
- Civic FB7 2013
Doğru tercih buServise sordum hava filtesi 155 yag filtresi 80 tl.
Doğru tercih buServise sordum hava filtesi 155 yag filtresi 80 tl.
Servise sordum hava filtesi 155 yag filtresi 80 tl.
Size uyarsa servisten alıp değiştirtin elbette. Üstte belirttiğim markalardaki fiyatlar servisin yarısı. Bu markaların dışında bakmayın dışarıdan alacaksanız.
MANN W610/6 Yağ Filtresi Yedek Parça | Aloparca.com
MANN W610/6 Yağ Filtresi Yedek Parça Aloparca.com'da! Ürün detaylarını öğrenmek ve satın almak için hemen tıkla!www.aloparca.comMANN MAN-C24021 Hava Filtresi Yedek Parça | Aloparca.com
MANN MAN-C24021 Hava Filtresi Yedek Parça Aloparca.com'da! Ürün detaylarını öğrenmek ve satın almak için hemen tıkla!www.aloparca.com
Servis fiyat olarak abartmış cidden, daha geçen ay yağ filtresi 65 liraydıServise sordum hava filtesi 155 yag filtresi 80 tl.
Castrol Edge 0w30'un A3/B4 sertifikalı olanı kullanılabilir bizim araçlarda ancak Acea C3 olanın kül oranı vs. az diye ben lpg'li araçlarda kullanımını pek önermiyorum. Bu seferlik kullanabilirsiniz ancak alacağınız yağda istenen Acea kriteri A5'tir. Aklınızda bulunsun.Bu aksam mann marka yag ve hava filtresi + trw marka balatalari siparis verdim.Fren Hidroli gini burdaki bp den alacam. Motor yagi da castrol 0-30 edge aldim. Yaklasik 540 tl verdik.