bu işi döşemecioğlu gerçekten iyi biliyor. 4 yıldır kullanırım hala da ilk günkü gibi duruyor. Sırf kendim söküp takmak için lokma takımı aldım. 10 numara lokma ucu arka koltuğu sökmek için gerekli. Bilmeyenler aracın orijinal koltuğu zannediyor.
Gördükçe bende mi yaptırsam acaba diye iyice düşünmeye başladım, orjinal koltuklar güzel ama kiri hemen belli ediyorHayırlı olsun.
Bende aynı yerden 3 yıl kadar önce gri olanını yaptırmıştım. 2 defa komple çıkarıp yıkamışlığımız var ve hiçbir sorun yok kumaş dikim kaliteli.Ekli dosyayı görüntüle 251157Ekli dosyayı görüntüle 251159
SM-G930F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Hocam arkadaşların yaptırdığı döşemecioğlu nun kılıfları güzel,sitesine girip baktım.Gördükçe bende mi yaptırsam acaba diye iyice düşünmeye başladım, orjinal koltuklar güzel ama kiri hemen belli ediyor
Sağolasın cevabın için arkadaşım.@4.MURAT Hocam, çok işçilik gerektiren bir işlem değil. Bu işi yapan herhangi bir döşemeci rahatlıkla yapar. Ben kendim videolardan izleyerek yaptım. İyiki de kendim yapmışım çünkü yıkanacağı zaman döşemeci aramıyorum birine yaptırıracaksanız nasıl yapıldığını izleyin. Bir dahakine kendiniz yaparsınız olmadı.
Hamid Hocam bende 2 tane erkek evlat var. Aracı sıfır alıp eve geldim ve arka koltukta ayak dayayıp basdıklarını görünce 2. gün kılıfı hemen taktırdım. Şuan isteyen ayakkabıyla bağdaş kurup oturabilirGördükçe bende mi yaptırsam acaba diye iyice düşünmeye başladım, orjinal koltuklar güzel ama kiri hemen belli ediyor
Allah bağışlasınHamid Hocam bende 2 tane erkek evlat var. Aracı sıfır alıp eve geldim ve arka koltukta ayak dayayıp basdıklarını görünce 2. gün kılıfı hemen taktırdım. Şuan isteyen ayakkabıyla bağdaş kurup oturabilir
SM-G930F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
döşemecioğlu ankara arayın yardımcı olurlar.Merhaba hayırlı akşamlar. Bende aranıza yeni katıldım sayılır aracıma koltuk kılıfı almak istiyorum da internetten alıpta kullanan arkadaşlar varsa site alabilir miyim. Ama giydirme istemiyorum koltuk arkalarında ekran olduğundan parca parca olursa çok daha iyi olur. Teşekkürler