Merhaba, kitapcikta 0-20 onerilirken eden farkli bir yag kullanmak istiyorsunuz.
SM-E500H cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Merhabalar hocalarım,
Normalde FB7 araçların fabrikasyon yağları Eneos 0-20 oluyor.. Hatta kitapçıkta da önerilen bu..
Ama bunun yerine 5-30 Castrol yarı sentetik ya da 5-30 Mobil 1 Esp tam sentetik kullanırsak bir sıkıntı olur mu?
Bu arada aracımda BRC marka LPG var..
Fikirleriniz ve özellikle de deneyimleriniz benim için çok değerli, herkese verecekleri cevaplar için şimdiden teşekkür ederim..
SM-G900F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Merhaba, kitapcikta 0-20 onerilirken eden farkli bir yag kullanmak istiyorsunuz.
Haklisiniz hocam sanayide bulmak zor. Ama internette rahatca bulunabiliyor. Yagin raf omru hava almadigi, kapagi acilmadigi icin 1 yildan cok daha fazladir. Araca konulduktan sonra km dolmamissa yilda bir degistirmek gerekir. Uretim tarihine o kadar takilmaya gerek yok.Hocam arkadas sanirim 0-20 zor bulunuyor, fiyati daha pahali birde internette bile en yakin uretim tarihi yagin 2017 aralık 1 yılda degismesi gereken yagin uretim tarihi en yakini 9 ay olmuş hiçbiryerdede bulunmuyor bir arkadasim samsunda hicbir yag tedarikcisinde 0-20 bulamadi 5-30 koydular mecburiyetten.
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Haklisiniz hocam sanayide bulmak zor. Ama internette rahatca bulunabiliyor. Yagin raf omru hava almadigi, kapagi acilmadigi icin 1 yildan cok daha fazladir. Araca konulduktan sonra km dolmamissa yilda bir degistirmek gerekir. Uretim tarihine o kadar takilmaya gerek yok.
Kitapçıkta 5w30 da öneriliyor. Kaliteli olsun kâfi.5 30 koy arkana bile bakma kaç kişi kitabına göre iş yapıyor bu memlekette
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.