Evet
Evet
Filtreleri hangi marka taktı acaba ustanız?2013 model FB7 119.XXX km deki aracıma 2 hafta önce Adana'da ( Adana'da yaptırmam biraz tesadüf oldu) 120 bin bakımı yaptırdım.
Özel serviste yaptırdım. Adana Honda bayiinde 12 yıl kadar çalışmış bir usta kendisi. Yılmaz Honda diye İnstagramda bulabilirsiniz. Filtre takımı orijinal değil.
Subap ayarı
Yağ filtresi
Hava filtresi
Polen filtresi
4 litre Motul 0-20 motor yağı
NGK marka buji takımı 4 adet
Alt takım kontrolü
Bu işlemler için toplam 2200 lira verdim.
Bujileri yetkili servis harici değiştirmek bence büyük risk. Umarım sorun yaşamazsınız.2013 model FB7 119.XXX km deki aracıma 2 hafta önce Adana'da ( Adana'da yaptırmam biraz tesadüf oldu) 120 bin bakımı yaptırdım.
Özel serviste yaptırdım. Adana Honda bayiinde 12 yıl kadar çalışmış bir usta kendisi. Yılmaz Honda diye İnstagramda bulabilirsiniz. Filtre takımı orijinal değil.
Subap ayarı
Yağ filtresi
Hava filtresi
Polen filtresi
4 litre Motul 0-20 motor yağı
NGK marka buji takımı 4 adet
Alt takım kontrolü
Bu işlemler için toplam 2200 lira verdim.
Wunder olması lazım. Eğer yaşadığınız şehirde Honda bayisi varsa parça satıp satmadıklarını öğrenip filtre takımını servisten alabilirsiniz.Filtreleri hangi marka taktı acaba ustanız?
Üzerinden çıkan buji takımı NGK marka. Takılanlarda NGK marka, iridyum buji.Bujileri yetkili servis harici değiştirmek bence büyük risk. Umarım sorun yaşamazsınız.
Benim usta da wunder ve petrol ofisi kullanıyormuş, 850₺ fiyat verdi ancak forumda ki bakım konularını incelediğimde wunder kullanan yok gibi bir şey. Genelde mann ve bosch tavsiye ediliyor ve onu kullanıyorlar o konuda şüphelerim var. Servis ile görüşüp oradan tedarik etmeye çalışacağım.Wunder olması lazım. Eğer yaşadığınız şehirde Honda bayisi varsa parça satıp satmadıklarını öğrenip filtre takımını servisten alabilirsiniz.
Bu arada bakımı yapan usta " Kendi aracımda Petrol Ofisinin yağını kullanıyorum. Bence en iyisi o " demişti. Dipnot olarak ekleyeyim.
Eklediğim konuya bakmanızı öneririm.Benim usta da wunder ve petrol ofisi kullanıyormuş, 850₺ fiyat verdi ancak forumda ki bakım konularını incelediğimde wunder kullanan yok gibi bir şey. Genelde mann ve bosch tavsiye ediliyor ve onu kullanıyorlar o konuda şüphelerim var. Servis ile görüşüp oradan tedarik etmeye çalışacağım.