[MENTION=258]Base[/MENTION] bu city göre olan ama fb7 nasıl entegre etmişler Aliexpresde bulmak mümkün.sadece city olarak yazın çıkar.
Bu arada sis farından ceza yeme olasılığında düşünmek lazım.çünkü onun gündüz ledi olduğunu anlamak yada anlatmak oldukça zor.
arkadaşlar aranıza yeni katıldım öncelikli olarak bende bu led işine girdim eskişehir serviste 450 tl kadar bi mebla ödedim sıkıntım şu sadece güdüz farlarına bağlamışlar farları açtığım zaman ledler sönüyor anlayacağınız ya gece far açmadan gitmem gerek yada gündüz tadını çıkarmam gerek servisi arayıp söylediğimde sadece gündüz yanar diğer yerlere bağlama gibi bişey söz konusu olamaz şasi yapar dedi acaba farlara cidden bağlanmıyormu
Aynen emrah daha önce de konuştuğumuz gibi en kralı bunlar.Hakan başkan. Olmaz dediyse vardır bildiği ️️ o zaman sis üstü led bakacağız ama şu LED'kısmı Hoşuma gitmiyor Volvo sislerinden bulabilirmiyiz acaba Neon zannedersem onunkiler
Instagram.com/Superarabalarturkiye
Evet hocam olay budur gayet şık fakat sisin altında olsa çok daha iyi olur bence.Ekli dosyayı görüntüle 1532
Ekli dosyayı görüntüle 1533
Bnm sis üstü neon led fikir vermesi açısından fotosunu paylaşayım [MENTION=258]Base[/MENTION]
Ekli dosyayı görüntüle 1532
Ekli dosyayı görüntüle 1533
Bnm sis üstü neon led fikir vermesi açısından fotosunu paylaşayım [MENTION=258]Base[/MENTION]