Kardeşim aksine dortluler çalıştığı zaman ısınma daha az oluyor güç azaldığından korkma bise olmazAralıksız çalışırken mi abi bu ? Dörtlüleri kullanmaz oldum artık ısınmasın diye![]()
Kardeşim aksine dortluler çalıştığı zaman ısınma daha az oluyor güç azaldığından korkma bise olmaz![]()
Bu arada video atacaktın havada kaldı![]()
25 dakika boyunca olan ısı kardeşim tek bir tarafın ısısı son 25 dakikada ısı hep aynı kaldı .Abi muhabbet koyuydu unuttuk o günEn yakın zamanda video çekeceğim. Zaten turuncu ledler yalan oldu gelen giden yok hala beyaz takılıyorum, gece baya aydınlatıyor sağı solu sinyal verince
![]()
Bu yaptığın ölçüm 15 dakika boyunca hiç durmadan sinyal çalıştığında elde edilen ısı mı ? Yoksa ara ara kullanımlar mı ?
25 dakika boyunca olan ısı kardeşim tek bir tarafın ısısı son 25 dakikada ısı hep aynı kaldı .
Bise olmaz inan sınırları zorladım hatta biraz daha bekleyecektim ama zamanim yoktu bise olacak gibi durmuyor.O zaman sorun olmaz ya 25 dakika boyunca çalışmıyor sonuçta kısa süreli sinyal veriyoruz 1dk en fazla. Ben dirençlerin birini farla şase metali arasına sıkıştırdım yer bulamadım başka![]()
Teşekkürler abi değerler içinBise olmaz inan sınırları zorladım hatta biraz daha bekleyecektim ama zamanim yoktu bise olacak gibi durmuyor.
Bende senin cekecegin video için şimdiden teşekkür ederimTeşekkürler abi değerler için
GT-I9300 cihazımdan gönderildi