Güzel olmuş dostum cesaretin için tebrikler [MENTION=101]aknasmub[/MENTION]![]()
Teşekkür ederim İsmail hocam. Çok saol.
2013 Honda Civic Sedan Eco Beyaz&Navitech NX 220R
Güzel olmuş dostum cesaretin için tebrikler [MENTION=101]aknasmub[/MENTION]![]()
Yok dostum tanidigim bir çok kişi bende dahil aldık ama nihayete eremedik malesef.ya servisten yada daha önce bulmuş biri olacak alixpres olayı biraz zor.Bagaj içi döşemeyi kaldırırken küçük klipslerden bir tanesini kırdım. Acaba bu klipslerden aliexpressde var mıdır?
Aliexpressde bir sürü klips çesidi var. Uygun olanı bulamadım.
Beni her zaman rahatsız edebilirsin hocamİsmail hocam tekrar raharsız ediyorum. Kusura bakma. Sinyaller için benim montajını yapabileceğim dirençler var mı bildiğin? [MENTION=6]avansis[/MENTION]
Evet biraz potluk kalması doğal benimkide öyle resimde pek bellimi bilemiyorum biraz arkaya doğru kastirip kapağı takin bi sorun olmaz.İsmail hocam merhaba. Ledler yavaş yavaş geliyor. Makyaj lambaları için önerdiğin ampulleri takmaya çalıştım. Acaba yanlış mı takıyorum bilemedim. Lamba takılınca fırlıyor. Kapağı kapatınca biraz potluk yapıyor. [MENTION=6]avansis[/MENTION]
Aldığım ampul
![]()
Evet biraz potluk kalması doğal benimkide öyle resimde pek bellimi bilemiyorum biraz arkaya doğru kastirip kapağı takin bi sorun olmaz.![]()
Benimde aynen böyle. Ama lümeni çok fazla. Gündüz gibi yapıyor kerata.Evet biraz potluk kalması doğal benimkide öyle resimde pek bellimi bilemiyorum biraz arkaya doğru kastirip kapağı takin bi sorun olmaz.![]()