Sağol kardeşim darısı başına .Arkadan gelenin vay halineGüle güle kullan abi güzel olmuş. Halojenle arasında baya fark var gerçekten
Ben sinyallere bile düşünmüyordum ama acaip sarıyor bende bi tek led arttı göndereyim sana diyecektim ama anladimki sendeki ihtiyacı karşılayacak led yok elimdeYoo abi ben bütünlük sağlasın diye hiçbirini ledlemedim []
Stoplara o kadar gerek yok diyordum ama düşünmeye başladım. Benim stoplar çift olduğu için dışa led alırsam içtekine göre daha parlak yanarsa uyumsuz olur diye ellemiyorum. İçe de t10 cree almam lazım bir sürü masraf![]()
Abi şu kısmı çözemedimBizim stoplara gelen elektrik ile bagaj aydınlatmasına gelen elektrik aynı ise kablo çekip cree bağlayacağım resimdekinin beyazını dusun![]()
Abi şu kısmı çözemedim![]()
Oda doğru aslında kargoda birşeyler var bakalım duruma göre bi potpori yapacağım kardesimGerek var mı abi onun yerine çift cob led taksan telafi etmez mi ?
Ben tatmin olmadimPhoto un plaka ışıkları için kullandığım led in birtanesini bagaja koydum gayet tatmin edici bir ışık sağlıyor Ekli dosyayı görüntüle 604Ekli dosyayı görüntüle 605
Instagram.com/Superarabalarturkiye