Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
adam bana bu link vermiş.. h11 please yazdım ... h11 sis farına mı iktiyacın var dedi.. evet dedim h11 sisfarı gönder bu ledler olsun dedim senin paylastıgın resmi gönderdim inş anlar..
[MENTION=6]avansis[/MENTION] abi gelen ledleri denedim stoplara taktım fakat benim stoplar tek şase, ledi takınca parkları yakıyorum stoplar da yanıyor elektrik kaçıyor. Sizin araçlarda tek şase mi var ? [MENTION=194]Can[/MENTION]
Onu da denedim abi. Sizde sase tek mi peki ? Ledin 5w ve 21w uclarina kadar buldum voltmetre ile. Soketinkileri de buldum bacaklari ters cevirdim ama yine de yaniyor degismedi.
Hani sizde stop ile parklar ayrı ya acaba sorun ondanmi diye düşünüyorum senin elindeki led 7443 ise sorun ondan olabilir .
Bizim araçlarla ilgili sordugun soruya malesef bilmiyorum.
Stop ile park ayni abi benim aracta. Cift park var arkada, stop distaki. İctekiler sadece park. Ledim 7443ilk takip denedim 3. Stop dahil yandi bacaklari ters cevirdim bu sefer led yanmadi ama 3. Stop falan komple yandi cozucem bunu ama biraz uzun surecek sanirim
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.