Gündüz farı, plakalık, bagaj, torpido, kapı altı, tavan ön arkalar, makyaj aynası ışığı. Tavsiye ettiğiniz Başka bir yer varsa ekleyebilirsiniz
Sent from my iPhone using Tapatalk
Arka stop grubuna birşey istemiyormusunuz?Gündüz farı, plakalık, bagaj, torpido, kapı altı, tavan ön arkalar, makyaj aynası ışığı. Tavsiye ettiğiniz Başka bir yer varsa ekleyebilirsiniz
Arka stop grubuna birşey istemiyormusunuz?
Bana kalırsa ben heryeri yap derim hocamO kısımdan pek anlamıyorum tavsiye ettiğiniz bir şey varsa alabilirim kusura bakmayın sizi de çok rahatsız ediyorum
Bana kalırsa ben heryeri yap derim hocamstop geri vites öncelik sinyaller daha sonra derim bence.
Ne önereceğim sizin mali durumunuza bağlı.kafadan hesap ile geri vites on gündüz stop lambası iç tavan bagaj filan 105 doları bulur sanırım.çok az usttu çok az altı tutabilir.Olabilir siz öneriyosanız sıkıntı yok peki kaça mal olur bana ortalama olarak
Ne önereceğim sizin mali durumunuza bağlı.kafadan hesap ile geri vites on gündüz stop lambası iç tavan bagaj filan 105 doları bulur sanırım.çok az usttu çok az altı tutabilir.
Olabilir abicim nasıl yapalım ne zaman alabilirsiniz
Hazirsan başlayalım.Olabilir abicim nasıl yapalım ne zaman alabilirsiniz