Plaka şeklide olan ilk sayfada linki var.Kapı altına hangisini kullandınız link varmı takması kolaymı
Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Plaka şeklide olan ilk sayfada linki var.Kapı altına hangisini kullandınız link varmı takması kolaymı
Plaka şeklide olan ilk sayfada linki var.
1X Araba W5W T11 Ba9s 4 W COB 24 Yeni LED T4W H6W W6W İç Okuma Işık Oto T10 Festoon 5W5 Dome C5W C10W Adaptörü Paneli IşıklarıLinki bulamadım hocam
1X Araba W5W T11 Ba9s 4 W COB 24 Yeni LED T4W H6W W6W İç Okuma Işık Oto T10 Festoon 5W5 Dome C5W C10W Adaptörü Paneli Işıkları
http://s.aliexpress.com/3mmY3uUB
(from AliExpress Android)
[MENTION=4509]korhan41[/MENTION] ariza isigi yakma derdi yok ve bu harika bir şey arkadasin quiletta 'sina basit bir plaka isigi için onlarca ledi begendiremedik. [MENTION=2063]DADAŞ[/MENTION] photon da iyi hoş güzel de aliexpresste 3 dolara satılan ledi 90tl ye vermek nedir arkadaş dedirtiyor
LG-H850 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Üstat araç hangi model ? Bende 2014 civic var onlarınki böyle değil galibaHocam bende bunlardan aldım cok güzel ama lehimlerdi çok dandik 6 tane aldım 3 tanesını takarken Lehım yerlerinden koptu gıttık tekrar lehım yaptırdım ama aydınlatması güzel ıc aydınlatma torpıdo cekmecesı bagaja uyguladım
AA bunları ben iç aydınlatmada kullandım keske fazla alsaydım