Evet oyleTornavidanın yeri yanlış değilmi. Tavan kumaşı ile gri çerçeve arasında şuanda. Gri çerçeve ile cam arasında olması gerekmiyor mu?
Merhabalar fb7 aracım için led aydınlatma düşünüyorum tavan aydınlatması 31mm. torpido kapı altları bagaj ve plakalarda t10 kullanacağım dimi birde önerebileceğiz ürün varmı şimdiden teşekkürler.
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Arkadaslar merhaba T10 ledlerimi aldım taktım ancak arka tavan aydınlatmasının kapağını sökemedim. tarif edebilecek olan var mı?Ekli dosyayı görüntüle 5111Ekli dosyayı görüntüle 5111
VTEC Otomatik (ES7) - Beyaz - 2004
Elegance Eco Otomatik (FB7) - Beyaz - 2013
Elegance Eco Otomatik (FC5) - Beyaz - 2017
[MENTION=10308]mnrshn[/MENTION] merhaba. Aşağıdaki linkte yer alan ürün işinizi görür. Eğer sanayiye yolunuz düşerse parçacıdan t20 7443 derseniz kendiniz de alabilirsiniz. Değiştirmek için tamirciye ihtiyacınız yok, kendiniz de kullanıcı kitapçığını okuyarak değiştirebilirsiniz.fb7 arka fren lambası yanmıyor yenilemem gerekiyor..görev yaptığım yerde anlayan tamirci falan yok internette çok çeşit var hangisini almam konsunda yardımlarınızı beklıyorum
fb7 arka fren lambası yanmıyor yenilemem gerekiyor..görev yaptığım yerde anlayan tamirci falan yok internette çok çeşit var hangisini almam konsunda yardımlarınızı beklıyorum