Bu kullandiginiz programin adini soyler misiniz?Hepsi normal arkadaşlar.
Havaya, yola, sürüşe, araca, lastiğe, bakıma... O kadar çok değişken var ki.
Bakın, hepsi aynı araç, aynı sürücü ve yakın zamanlar
Bu kullandiginiz programin adini soyler misiniz?
Arkadaşlar hafta sonu aracımla 140 km yol yaptım. Lpg ile depoyu full yaptığımda trip B'yi sıfırlamıştım. Eve gelince tüketim verisi ekrandaki gibiydi. Normalde lpg tüketim hesabını sürekli depoyu boşaltır full yapar öyle hesaplarım merak ettiğim konu şu; şimdi bu ekrandaki tüketim verisinin lpg deki karşılığı nedir yani ekrandaki veriye ortalama ne kadar ekleme yapmamız gerekiyor sağlıklı bir tüketim verisine ulaşmak için?
Ekli dosyayı görüntüle 256248
+%20 kadar ekleme yapmak gerekiyor genelde. Bunu en iyi şöyle ölçebilirsiniz; diyelim gazınız bitti ve gaz aldınız, tek marşta 3000bin deviri fazla geçmeden o 20litre gazı bitirdiğinizde kilometreye ve göstergeye bakıp bir hesaplama yaparsınız. Aradaki fark göstergeyle, yaktığınız lpg'nin oranını bulmanızı sağlar.Arkadaşlar hafta sonu aracımla 140 km yol yaptım. Lpg ile depoyu full yaptığımda trip B'yi sıfırlamıştım. Eve gelince tüketim verisi ekrandaki gibiydi. Normalde lpg tüketim hesabını sürekli depoyu boşaltır full yapar öyle hesaplarım merak ettiğim konu şu; şimdi bu ekrandaki tüketim verisinin lpg deki karşılığı nedir yani ekrandaki veriye ortalama ne kadar ekleme yapmamız gerekiyor sağlıklı bir tüketim verisine ulaşmak için?
Arkadaşlar hafta sonu aracımla 140 km yol yaptım. Lpg ile depoyu full yaptığımda trip B'yi sıfırlamıştım. Eve gelince tüketim verisi ekrandaki gibiydi. Normalde lpg tüketim hesabını sürekli depoyu boşaltır full yapar öyle hesaplarım merak ettiğim konu şu; şimdi bu ekrandaki tüketim verisinin lpg deki karşılığı nedir yani ekrandaki veriye ortalama ne kadar ekleme yapmamız gerekiyor sağlıklı bir tüketim verisine ulaşmak için?