Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
[quote author=Absyrtos link=topic=19.msg20960#msg20960 date=1417038079]
Anlamadım bu araba bende neden çok yakıyor
[/quote]
Basıyorsun... Tutamıyorsun ki kendini...
LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[quote author=Absyrtos link=topic=19.msg20960#msg20960 date=1417038079]
Anlamadım bu araba bende neden çok yakıyor
[/quote] Çok yakıyor derken? ne kadar yakıyor mesela? Bir de hangi ildesin ve trafik durumu nedir?
[quote author=mehmetzengin link=topic=19.msg20968#msg20968 date=1417072581]
Çok yakıyor derken? ne kadar yakıyor mesela? Bir de hangi ildesin ve trafik durumu nedir?
[/quote]
İstanbul sabahları 10km yol yapıyorum yakıt ortalamam 15-16 lt manuel lpg araç bide econ açık mı gezeyim
Maşallah problem var sizin aracta. Bende otomatik vtec2 var 17jant acik hava filtresi falan ben 13lt yakiyorum izmirde sehirici, ve sesi sevdigimden 3bin 4bin civsri kullanirim
Sanirim biraz fazla? Ayar yaptir bence. Birde manuel ile otomatik ayni yakiyor gibi lpgyi. Manueli de bizim arkadasta var ondan biliyorum. Benim degerler az mi cok mu tabiki bilemiyorum ama senin degerlerden az oldugu kesin. Bence ayar yaptir. Ayisigina goturdum hep. Ama bostanci 2a muhendislik te yapar elbet. Kesin ayar gerek gibi sanki?
[quote author=mehmetzengin link=topic=19.msg20977#msg20977 date=1417094089]
Sanirim biraz fazla? Ayar yaptir bence. Birde manuel ile otomatik ayni yakiyor gibi lpgyi. Manueli de bizim arkadasta var ondan biliyorum. Benim degerler az mi cok mu tabiki bilemiyorum ama senin degerlerden az oldugu kesin. Bence ayar yaptir. Ayisigina goturdum hep. Ama bostanci 2a muhendislik te yapar elbet. Kesin ayar gerek gibi sanki?
[/quote]
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.