serdar.d
0
Arkadaşım sendeki en ileri sürüş tekniği yav
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kurs vermeyi düşünürmüsün?
GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Arkadaşım sendeki en ileri sürüş tekniği yav
14 kuruş yakıyorum uzun yolda. Bi esprisi yok. 110 km sabit açık hava filtresi var ve lastikler michelin crossclimate. Lastikleri değiştirmeden önce 16 kuruş tu. Bu da yan bilgi olsun...Arkadaşım sendeki en ileri sürüş tekniği yav
Kurs vermeyi düşünürmüsün?
GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Haftaya pazar istanbula gelmeyi düşünüyorum. En uzun yolumu yapacağım bu aracimla. Bende cok merak ediyorum. 18 19 kuruslari görsem yeter bana14 kuruş yakıyorum uzun yolda. Bi esprisi yok. 110 km sabit açık hava filtresi var ve lastikler michelin crossclimate. Lastikleri değiştirmeden önce 16 kuruş tu. Bu da yan bilgi olsun...
Ortalama deger cok farkli. Beyine kaydedilmis olan surucu degerleri, yapilan km gibi bir takim degerlerin ortalamasini aliyor. O yuzden kac yazdigiyla ilgilenmiyorum pek valla 200 kmyi gormeden 50 lira yukluyorum, astari yuzunden pahaliya geliyor anlamadim bisi ama biniyorum napim
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Benim fd6 şehir içi 28 kurus yakıyor(2,09₺)
Uzun yolda ise 100km/h sabitledim yol boyu 20kurus yaktı.
14-15 kurus olması için lpg nin 1,60-70 olması lazım veya arabanın tek pistonla gitmesi lazım muhtemelen trafik yogunluğu, iki ışık arası mesafe gibi etkenler cok daha farklıdır
Sent from my iPhone using Tapatalk