Fazla derken normal benceya arkdaslar benım arac 30 lt ye 180 km gitti ben anlamadım neden bu kadar fazla yaktıkı
İlbeyli58
Fazla derken normal benceya arkdaslar benım arac 30 lt ye 180 km gitti ben anlamadım neden bu kadar fazla yaktıkı
[MENTION=7683]mastro[/MENTION] kardesim lpg.yi 2.50 den kabaca hesaplarsak 40-41 kurus bu da fazla. Benim degerler de ayni senin gibi. Bugun subap ayari yaptirdim. 16 subap ta gevsekmis. Genelde sıkı olur ama nasil oluyor da gevsek oluyor anlamis degilim. Bizzat gozumle gordum. Subap ayari yaptirdin mi hic.
Bugun lpg kalibrasyonuna gittim. Kalibrasyon sirasinda gaz parametreleri otomatik %5 dustu. Bakalim ne olacak. 50 tl lpg aldim 2.49dan 20 litre. Fullemek istemedim bir an once test etmek icin
[MENTION=6044]zombi08[/MENTION] kardes senın sorununda benımkıyle aynı sen bı çözum bulabıldınmı arkadasın dedıgı gıbı subab ayarı yaptırınca dusecek heralde yakıtSonucu sabirsizlikla bekliyorum
2014 elegance otomatik orjinal lpg
[MENTION=6044]zombi08[/MENTION] kardes senın sorununda benımkıyle aynı sen bı çözum bulabıldınmı arkadasın dedıgı gıbı subab ayarı yaptırınca dusecek heralde yakıt
[MENTION=6044]zombi08[/MENTION] kardeşim tadını çıkarıp ta 35 kuruş yakıyorsan ne mutlu sana. ben sakin kullanıyorum 37 kuruşun altını göremedim. bakalım subap ayarı etki eder mi bilmiyorum.