bende fc5 var, şu an 9900km de, şehir içinde benim aracımda 100km de 11/12lt lpg yakıyor, çok fazla bir değer bence.
Benzinin ortalama değerleri ne derece doğru sonuç verebilir bize? Sonuçta LPG ile kullanıyoruz aracı öyle değil mi? Benzin ortalamasına 1 LT falan ekleyin denmiş, benim aracın ortalaması şehiriçinde 13 LT şu an LPG 14 olur böyleyse yandım ben. Aracı yeni aldım ortalama değer çıkaramadım henüz.
Bende 2014 fb7 var.. uzun yolda 24 kurus şehir içi 44 kuruş ölçtum.. acaba lpg ayarı mi lazım subap ayarı mi.. kimisi dior baktirma kışın normal yakar bu kdr.. rampa da da zor cekior araç.. sizce nedir problem arkadaşlar[MENTION=9228]kaya23[/MENTION] en son subap ayarı ne zaman yaptırdın hocam değerler normal değil.Şehir içi en az taş çatlasın 300-330 yapman lazım.
HUAWEI VNS-L31 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Ayardan sonra fayda gördünüz mü peki ?[MENTION=7683]mastro[/MENTION] kardesim lpg.yi 2.50 den kabaca hesaplarsak 40-41 kurus bu da fazla. Benim degerler de ayni senin gibi. Bugun subap ayari yaptirdim. 16 subap ta gevsekmis. Genelde sıkı olur ama nasil oluyor da gevsek oluyor anlamis degilim. Bizzat gozumle gordum. Subap ayari yaptirdin mi hic.
[MENTION=11134]Omer42[/MENTION] faydasini gordum tabi ama suanda lpgye yapilan zamlar ve havalarin soguk olmasi nedeniyle ful sehir ici 48 kurus civari. Lpg 3.14