2016 model eco executive fb7 aracım var fb7 lerde ma eps denen bir sistem var harekete duyarli direksiyon olarak geçiyor. Bir türlü alışamadım araba yolda gezip duruyor az önce yağmurlu bir yolculuk yaptım uzun yol. Araba ufak bir ıslaklıkta altımdan kayıp gitti sonra da kendi kendine toparladı ben hicbirsey yapmadım honda arabaya yol tutmayı değil bir miktar yol şartlarına ayak uydurarak durumu toparlamayi öğretmis tamam araba kaza yaptırmıyor birseyler yapıp sizi yolda kalmanızi sağlıyor ama içindeki yolcuların tedirginliği ne olacak belki yaptıkları mühendislik harikası bir sistemdir. Çünkü birşeye ne kadar mukavemet uygularsan o kadar kırılgan hale gelir. Honda mühendisleri arabaya yol tutmakta ısrarcı olmak yerine bir miktar yola göre hareket edip sonra toplama emri vermişler yani mukavemeti azaltıp verimliliği artırmışlar. Hatta bu sistem sürücüye doğru direksiyon hareketi yaptırıyor yolun durumu önceden direksiyona müdahalede bulunarak. Ama neden Biz yolcular olarak bu tedirginligi yaşayalım ki. Korkumda yolun geri kalanını 90 ile gittim yağmur bitti hizlanamadim o kadar korkunctu