FB7 ZENON FAR SORUNU

mayfe

0
Özel Honda Servisinde Yanmayan Zenon farımı philips marka "XENON D2S" 85 V 35 W , takıldığı gün sorunsuz yanıyor ertesi gün far 1dk yanıp sönüyor, farı her açtığımda önce yanıyor 1dk sonra tekrar sönüyor, 3 defa garanti kapsamında philips zenon ampul değişti sorun hala devam ediyor, elektrikçi güya hiç bir sorun görmedim diyor, ancak sorun neden kaynaklıdır tam bilen yok, durduk yere şimdi de tetikleyici değişmesi gerekiyor dediler, oda olmazsa ne yapacağım komple farı mı değiştireceğim, bu konuda tecrübesi olanlar yardımcı olabilirlerse sevinirim

Çözüm

Linkteki urun işini görür sanirim. Philips 600. 700 tl civari
Trabzon honda serviste 558 tl verdim orijial harison d4s muayene zamani geldi aracin o yüzden genel kontrol ettirdim. Umarim tekrar ayni sorunu yasamam. Verdiginiz link icin tesekkurler. Bir sonraki degisimde aklimda olur.
Aracınız
Civic FB7 2015
Benim 2015 fd 7 aracının kısa farları ikisini de değiştirdim. Ancak bir süre sonra farın biri sönüyor. Farı açıp kapıyorum. 4,5 dakika sonra tekrar sönüyor. Konu hakkında bilgisi olan var mı

Aracınız
Civic FB7 2015
Benim 2015 fd 7 aracının kısa farları ikisini de değiştirdim. Ancak bir süre sonra farın biri sönüyor. Farı açıp kapıyorum. 4,5 dakika sonra tekrar sönüyor. Konu hakkında bilgisi olan var mı

Takılan ampül d4s kodlu muydu?

iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Ad Soyad
Mehmet vural
Aracınız
Civic FB7 2015
ampulün üzerinde yazarmı d2s d4s diye benim arabada da aynı sorun var elektrikçi ne taktı bilmiyorum 30 saniye sonra sönüyor far kapatıp açıyorum yanıyo yine sönüyo, far beyni bozuk diyor tekrar götürünce, bursa da işi bilen tamirci varsa benide yönlendirin lütfen

ampulün üzerinde yazarmı d2s d4s diye benim arabada da aynı sorun var elektrikçi ne taktı bilmiyorum 30 saniye sonra sönüyor far kapatıp açıyorum yanıyo yine sönüyo, far beyni bozuk diyor tekrar götürünce, bursa da işi bilen tamirci varsa benide yönlendirin lütfen
Dostum bakma sen o adamlara. Üstünde yazar d4s. Onun haricinde ne takarsan tak rezil olursun.

Geri