Çankirida olup tanidigi bildigi iyi bir usta olan var mi? Acil...
LG-H815 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Maalesef hocam problem nedir? Umarım bir arkadaşımız çıkar. Geçmiş olsun.Çankirida olup tanidigi bildigi iyi bir usta olan var mi? Acil...
Ankarada bakim yaptirip gelirken 20 km kala arac butun suyu bosalatti. Acilen kacagi bulup tammlamam lazimMaalesef hocam problem nedir? Umarım bir arkadaşımız çıkar. Geçmiş olsun.
SM-N910H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Petek temizligi yapildi antifiriz sifirdan koyuldu motor ustundeki hortumlar degisti subap ayari yapildi. Tahminim gozden kacan eski bi hortum patladi yeni anfirizi yiyince.Bakım sırasında neler yapıldı. Belki ondan kaynaklı problem olabilir. Genleşme kabının kapağını kontrol ettiniz mi?Tüm suyun boşalması için büyük bir kaçak var sanırım. Hararet uyarısı yaptı mı aracınız.
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Hortumlarda gevşek bir yer varsa ordan da kaçırmış olabilir. Soğutma suyu hattını iyice kontrol etmekte fayda var. Eğer usta yedek su kabını ağzına kadar doldurmuşsa fazla olan antifriz dışarıya atılmıştır.
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Gevsek baglanti oldugunu dusunmuyorum cunku oyle olsa bakimdan sonra 1 saat test ettik kacak yoktu buyuk olasilikla hortumlardan biri patladiHararet lambasi yakti arac butun antifirizi bosaltti. Su takviyesi yapip havasini alip devam ettim. Park ederken yine butun suyu bosaltti.ya gevsek baglanti var peteklerde yada hortum patladi. Araci kaldirma sansim olmadigi icin detayli bakamadim.
Geçmiş olsun. Dediğiniz gibi aniden bütün su boşaltıyor ise hortum patlaması olabilir. Bilinçli bir sürücüsünüz. En kısa sürede çözmek gerek. Çankırı küçük bir yer inşâallah iyi bir usta bulursunuz. Usta için forumdan daha dönüş yapan arkadaş olmamış.Gevsek baglanti oldugunu dusunmuyorum cunku oyle olsa bakimdan sonra 1 saat test ettik kacak yoktu buyuk olasilikla hortumlardan biri patladi
Hararet lambasi yakti arac butun antifirizi bosaltti. Su takviyesi yapip havasini alip devam ettim. Park ederken yine butun suyu bosaltti.ya gevsek baglanti var peteklerde yada hortum patladi. Araci kaldirma sansim olmadigi icin detayli bakamadim.