Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2018 Civic aracımın silecekleri artık eskidi ses yapıyor yenisini Alacam ancak internette araca uyumlu olanı bulamadım. Daha önce alanlar link atabilirmisiniz
Yine sadece silecek lastiği aldım, 4 adet 70cm. Aynı gibi görünen çok daha uygun ürünler mevcut fakat bir defa aldım sorun yaşamadım, o yüzden tekrar aynı satıcıdan alıp kullanacağım kısmetse. 4 adet lastik 75TL.
Silecek lastiklerini değiştirdim. Faydalı olacağını düşündüğüm için adım adım paylaşmak istedim. Öncelikle belirtmeliyim ki bu şekilde çok ekonomik oluyor. 4 lastik fiyatı 30-40 TL. Ben bunu 30a almışım ama şuanda 37 olmuş. Silecekleri klipse basarak ve kendimize çekerek söküyoruz. Söktükten...
Sileceklerim geldi... Önce yeşil sandım bu ne.... Dedim sonra baktım silecek boyunca kayiyor... Amaaan aha adi çıktı kaziklandim dedim... Yeşil olan kısım koruma imiş... Cahillik ... Yarın takacam hadi hayırlısı... 80 + 20 kargo... Çarşamba sipariş bugün geldi ..
Taktım.... ses yok temiz siliyor... Yağmurda yok şimdilik... Hayırlısı.. bu arada şoför tarafı eskisinden uzun ama bende sensör vs bişey olmadigindan sorunda yok . Daha geniş alan temizlenecek
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.