Her yerinden ses geliyor. Bakımları zaten başa bela her 10 binde 1000 lira daha ne olsun
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Ben 5 aydır Eco exe biniyorum en yüksek hız bile denedim rüzgar da denedim dalga yok vs. Başka sıkıntı da yaşamadım.arac gayet güzel varsa zaten böyle sorunlar servis hemen cozuyor bence araç gayet sınıfının en iyisiBenim yaşadığım diğer bir problem ise; Kayseri Sivas arası yaklaşık 150 km hızla seyir halinde ilken (Hava rüzgarlı) ön kaputun bayrak gibi dalgalandığını fark ettim ve kaputun açık olduğunu düşünerek aracı uygun bir yerde durdurup kontrol ettim ancak kapalı vaziyette olduğunu gördüm. Devamında yine yola devam ettiğimde aynı sorunun tekrarladığını gördüm ve yavaşlamak zorunda kaldım. Eğer o hızda devam etseydim inanıyorumki motor kaputunda ciddi bir eğilme meydana gelecekti.
Ben 5 aydır Eco exe biniyorum en yüksek hız bile denedim rüzgar da denedim dalga yok vs. Başka sıkıntı da yaşamadım.arac gayet güzel varsa zaten böyle sorunlar servis hemen cozuyor bence araç gayet sınıfının en iyisi
Lenovo P2a42 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Servise bir gösterseniz belki çok basit bir çözümü vardırRüzgar yüksek hız da karşıdan estiği zaman bahsettiğim olayın aynısını yaşayacağınıza emin olun. Bu sorun tek bende değil fc5 kullanan diğer arkadaşlarımdada mevcut bulunmaktadır.
Benim aracımda 130 dan sonra kaput cama gelecek gibi. Bütün fc5 lerde var aynı sorun