nemlee
0
Aklıma Vizonteledeki 'Baba akü yok' muhabbeti geliyor bu konuyu her gördüğümde ?
LG-H815 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
LG-H815 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
çok merak ediyorum doğrusu sabah soğuklarda geç veya zor çalışma problemi yaşayan var mı?
Arkadaşlar subap ayarı yaptırmıştım ama 1400 km yaptım tekrar başladı sabah çalışma geç oluyor lpg ustama gıttım baktık enjeksiyonda sıkıntı yoktu honda servisi subap dedi yada lpg enjeksiyondan manifolta gaz kaçırıyor dedi enjeksiyona baktık kaçak yok ama ustam için rahat etsin dedi garantide 900 ₺ lik enjeksiyonu değiştirdi honda yı aradım durumu anlattım pazartesi gel aküye bakalım dedi arabayı soğuttuk iyice akü ölçere bağladık tam soğumadığı halde araba çalışırken akü 9.3 e düşüyor abi normali 11 in altına düşmemesi lazım dedi sabah 9unda altına düşer bu dedi bakalım honda gitcez pazartesi ne diyecekler
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
çok merak ediyorum doğrusu sabah soğuklarda geç veya zor çalışma problemi yaşayan var mı?
Merhaba. Bendede Fc5 kasa civic var. Dışarda iyisi olsun diye prins marka lpg taktırdım. Araç 18.000 km de haftada enaz 3-4 defa geç marş alıyor veya 2. defada çalıştırabiliyorum. Sizdeki sorunla aynı gibi. Çözüm bulursanız bizimlede paylaşırsanız sevinirim.
Merhaba lpg yi taktırdıgım yere gittim bana bi iki taksici diyaframdan yapabilir yada enjökterden yapabilir dedi ama bizimkilerin diyaframı emişli değilmiş o yüzden enjöktörden yapabilir dedi ben garantiden değiştireyim dedi usta değiştirdik problem ortadan kalktı .
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.