Arkadaşım bu sorun zamanla oluşmuyor diye iddalaşmıyorum ancak ben aracımı alırken galerideki 8 aracı da kontrol ettim. Tabiri caizse araçlar ekmek gibi fırından yeni çıkmışlardı. Hepsindede vardı ve bariz belirgindi. Markayı modeli bende çok iyi biliyorum mevzu bu değil 11 senedir honda civic kullanıyorum ve her kasayı çıkar çıkmaz değiştiririm. Ama hala söylüyorum tag yanlış. Vazgeçenler diye bişey yazıyorsanız bırakın sadece vazgeçenler yazsın şikayetçi olanlar değil.
İlk giriş cümlenize bakarsanız yazdığım cevabı daha iyi anlayabilirsiniz diye ümid ediyorum. Sonradan oluşmuyor diye iddianız var konuyla ilgili. Bütün FC5 lerde olmadığı da aşikar zaten. Yine forumda birçok arkadaş da kendi aracında problemin olmadığını söylüyor. Bütün araçlarda yok anladığımız kadarıyla. Sorunun ne olduğunu bulup çözmek Honda'nın işi onu bekliyoruz ve onu söylüyoruz. Vazgeçenler başlıgını açan arkadaşın yorumu da bu problem kaynaklı olunca ister istemez siz de biz de yorum yapıyoruz. Yine sonuçta siz de biz de vazgeçmedik, mücadele ediyoruz .
Sadece bizler üzüldük bu duruma. Farklı bir başlıkta konuşabiliriz.
iPhone cihazından
CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.